Scroll to top

Dag klein wonder,

in bijlage vind je een uitnodiging om je leven een upgrade te geven. Uiteraard loopt niet alles perfect en kan je niet alles alleen, daarom is het contact dat je hebt met jezelf en met de mensen om je heen van groot belang.

Bij jezelf begint het met een goede interne dialoog. Wat gaat er allemaal om in jouw hoofd? Het is interessant om jouw denkproces te analyseren en eventuele beperkende patronen te herkennen en te veranderen.

In je communicatie met anderen zijn er ook inzichten en patronen die de moeite zijn om te weten. Ze geven je extra mogelijkheden en laten je toe om de bedoelingen van anderen beter te vatten. ,Wat zeker is: is dat je veel gewoonten hebt en je dus veel zal blijven doen zoals je altijd doet en dan veel zaken zullen gebeuren zoals je ze herkent: verandering is niet gemakkelijk!

Tenzij je toch deze uitdaging aanneemt en ik de kans krijg om je professioneel te begeleiden zodat er een nieuwe verfrissende wereld van energie, bewustzijn en vele mogelijkheden opengaat!

Daarom nodig ik je van harte uit op een kennismakingscursus over de Transactionele Analyse. (TA) Het is een interactieve workshop voor een 12-tal personen en geeft recht op een internationaal erkend certificaat.

 

We use cookies to give you the best experience.